Je wil maximaal profiteren van de groene energie die je opwekt. Met energieopslag ga je slim en flexibel om met je groene energie. Zo heb je altijd voldoende energie voorhanden, verspil je minder, voorkom je netcongestie en verlaag je inkoopkosten. Lees hier meer.
Nederland zit midden in de energietransitie. Steeds meer stappen we over van fossiele brandstof naar duurzaam opgewekte energie, zoals zonne- en windenergie. Dat zorgt voor een nieuwe uitdaging: het energiesysteem opnieuw inrichten. Het huidige energienet is vraaggestuurd. Druk je het lichtknopje in de keuken in of zet je de verwarming hoger, dan gaat het net...
Op zoek naar jouw match made in heaven met energieopslag. Het energielandschap verandert. We stappen over van fossiele brandstoffen naar…
In 2050 moet de Nederlandse energievoorziening duurzaam en CO2-neutraal zijn. Daarvoor zijn we bezig met het inrichten van een nieuw…
Op veel plekken zijn de limieten van ons stroomnet bereikt. Tel daarbij op dat het aanbod van stroom steeds verder…
Energie komt in verschillende vormen en maten. Opgewekte energie wil je opslaan, zodat je dit later kan gebruiken wanneer de…
Om in 2050 in Nederland klimaatneutraal te zijn, maken we steeds meer gebruik van schoon en duurzaam opgewekt energie. En…
Waterstof produceren we al jaren, maar de laatste tijd groeit de interesse in grootschalige waterstofprojecten. Waterstof is een slimme duurzame…
Energieopslag in een batterij: een innovatief nieuw energiesysteem. Om het elektriciteitsnet nog slimmer te voorzien van duurzame stroom, ontwikkelt Novar…